Janice Dickinson over ruzie met Tyra Banks, het stelen van Trumps limousine en Madonna’s nieuwste look

Janice Dickinson heeft het allemaal gezien en gedaan en morst de thee naar Queerty.

Het zelfverklaarde ‘eerste supermodel ter wereld’ kreeg een gezicht in alle grote modetijdschriften, sjokte over de felste catwalks en bleek een kracht om rekening mee te houden op Amerika’s volgende topmodel.

Nu 20 jaar na de première van ANTM, Dickinson lanceert een muziekcarrière met haar nieuwe single “Get Into It” en bereidt zich voor op haar gay dance diva-tijdperk. Ze doet ook geweldig liefdadigheidswerk om de achtergestelde mensen te voeden met Caterina’s Club Mission.

Maar eerst houdt ze het echt en deelt ze hoe ze echt over Tyra Banks, Donald Trump, Madonna en meer denkt. Bekijk het volledige interview hierboven en scroll naar beneden voor enkele van haar beste quotes.

Over het “eerste supermodel ter wereld” zijn:

Ik blijf erbij omdat ik het woord heb bedacht. Weet je, er zijn natuurlijk andere supermodellen die voor mij waren, maar ik zei tegen mijn agent in 1982, bij het Elite-bureau. Ze zei: ‘Je werkt dag en nacht, dag en nacht, wie denk je wel dat je bent? Superman.” En ik zei: “Nee schat, ik ben supermodel. En je zult naar mij verwijzen als supermodel. Dus begonnen we een supermodel-divisie die alleen meisjes aannam die catalogiseerden, catwalk, redactie, reclame en woordvoerder deden.

Over haar omstreden relatie met Tyra Banks verder Amerika’s volgende topmodel:

Dingen die ik in mijn boek heb geschreven [No Lifeguard on Duty], ze nam het er gewoon woord voor woord uit. “Smize with your eyes” en, je weet wel, dat soort dingen.

Na een paar jaar ging ik beleefd naar Tyra toe en vroeg haar om pariteit als schrijver. Als je wilt gebruiken wat ik heb geschreven, wat je hebt, heb ik nog veel meer ideeën. Ik kan zowel producer worden als in het panel werken voor sommige shoots, wat goed te doen zou zijn. En daarvoor keerde ze me de rug toe. En toen werd ik het volgende seizoen ontslagen.

Over de “schade” die Tyra Banks de mensen om haar heen heeft aangedaan:

Ze heeft veel voor kinderen gedaan. Weet je, ze heeft kinderen veel kwaad gedaan. Ze deed veel goede dingen voor kinderen.

De kritiek kan diep snijden, toch? Ze heeft het bijvoorbeeld niet gesneden. Ze kwam niet binnen en zag de zenuwen niet nadat ze de kritische opmerkingen had gemaakt. Dus de meisjes zijn helemaal kapot vanaf de dag van zoiets van: “Oh mijn god, ik ga het nooit redden. En dus als ik blijf lopen zoals ik loop,” of noem maar op, en ik hoorde het in mijn oor op de microfoon. Ik werd gevraagd om de Simon Cowell in die show te spelen en dat deed ik. Ik was als de negatieve versie van Miss Sweet Susie Cakes, Tyra Banks.

Ik zat veel langer in de modellenwereld dan zij en ik deed veel belangrijker werk, zoals werken met Horst, Terrell, Avedon, Penn, Scavullo, al deze jongens lang voordat zij dat deed. …En weet je, ik ging naast haar zitten. Weet je, als er een ongelegen moment was, zei ik: ‘Hou je kop, meid. ik deed Mode. Jij deed Elle.

Over het stelen van de limousine van Donald Trump in de jaren ’80 om op date te gaan met JFK Jr.:

Ik heb ooit de limousine van Trump gestolen zonder te weten dat het zijn limousine was? Het was een sneeuwstorm in New York, een Nor’easter noemen ze dat. Er waren nergens taxi’s. Ik zat daar een paar uur in de kou en probeerde een taxi te krijgen, maar die was er niet. En dus zei ik gewoon: ‘Kom op, stap gewoon in deze limousine. Ik rij er gewoon een paar straten mee.”’” Dus mijn vriendin stapte achterin.

Ik reed ermee een paar straten verderop in de straat, uitwijkend, je weet wel, vissenstaarten makend in de straat en er was niemand op de weg. Het was een echte storm. Dus ik herinner me dit duidelijk omdat ik daarheen ging om John F. Kennedy Jr. te ontmoeten voor het avondeten. En ik wilde die date niet missen, schat. Ja, hij was goddelijk. Ja, ik heb hem gekust.

Over waarom ze het nooit zal doen Dansen met de sterren:

Luister, ik zou mijn enkels breken. Ik weet dat ik het zou doen. Allereerst kan ik niet zoveel hakken dragen als vroeger, dus het zou moeilijker voor me zijn om een ​​paar schoenen te vinden die mijn likdoorns niet zouden doden. Sorry jongens.

Over Madonna:

Ze blijft zichzelf maar transformeren. Nieuwe horizonten opzoeken als regisseur, als fotograaf, als auteur, als zanger, als danser. Ik heb haar ontmoet en ik heb haar gefotografeerd. Ze is prachtig. Ik weet niet wat er tegenwoordig met haar uiterlijk aan de hand is. Ze ziet er helemaal anders uit. Maar ieder zijn ding. Ik zal haar altijd steunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *